Για την επίθεση που δέχθηκε από άλλο άτομο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μίλησε το Jason – Αντιγόνη, κατά κόσμον Ιάσωνας Δούσης.

Όπως τόνισε, οι φίλοι του αυτή την εποχή τον φωνάζουν Ιάσωνα, σημειώνοντας ότι το χρησιμοποιεί μετά την αναγραφή του στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών Εκλογών.

«Είμαστε άνθρωποι που δεν αυτοπροσδιορίζονται ούτε ως άνδρας, ούτε ως γυναίκα και δεν πιστεύουν σε αυτή τη διάκριση και τα συμπαρομαρτούντα αυτής» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι βοήθησε να συνηθίσει ο κόσμος την εικόνα ενός αγοριού που θέλει να φοράει φορέματα, όπως οι γυναίκες φορούν ανδρικά ρούχα.

Τι λέει για την επίθεση που δέχθηκε

Μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του Pride το 2018, σημείωσε ότι ένα γνωστό άτομο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας του επιτέθηκε βίαια.

«Ήταν η δεύτερη φορά που δέχθηκα επίθεση από τον ίδιο άνθρωπο. Την πρώτη φορά ήταν λεκτική, την δεύτερη ήταν σωματική» υποστήριξε, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν αποδέχεται την ταυτότητα φύλου που υποστηρίζει ο ίδιος.

«Το επόμενο διάστημα ήταν δύσκολο. Χρειάστηκα ψυχοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ενώ για μερικές εβδομάδες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου» σημείωσε το Jason – Αντιγόνη, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του ατόμου που του επιτέθηκε.

«Μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή» καταλήγει ο Ιάσωνας Δούσης, για το άτομο που του επιτέθηκε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο