Ένας 15χρονος μαθητής βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι.
Το αγόρι εντόπισε νεκρό η μητέρα του, η οποία και κάλεσε την αστυνομία.
Οι πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών από τις έως τώρα έρευνες αναφέρουν πως το νεαρό αγόρι φαίνεται να αυτοκτόνησε. Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τι ακριβώς οδήγησε τον 15χρονο σε αυτή του την πράξη.
Αύριο, Τετάρτη, ή το πρωί της Παρασκευής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό του 15χρονου μαθητή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας