Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 36 πόντους και κατέβασε 14 ριμπάουντ, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς με σκορ , σε ένα ματς ντέρμπι.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα και είναι τρομερός στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Λος Άντζελες Κλίπερς με σκορ 105-100.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ το πήρε πάνω του στην τελευταία περίοδο όταν τα πράγματα άρχισαν να… ζορίζουν για τα «ελάφια» και με δικούς του συνεχόμενους πόντους κατάφερε να δώσει τη νίκη στο σύνολο του Μάικ Μπαντενχόλζερ.
Μαγική εμφάνιση για τον «Greek Freak» ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με double-double έχοντας 36 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 40′ συμμετοχής.
Στην πρώτη περίοδο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Μπακς να μην έχουν βρει ρυθμό και τους Λεόναρντ – Τζορτζ να τα πηγαίνουν αρκετά καλά μοιράζοντας κυρίως τη μπάλα προς τους συμπαίκτες τους.
Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να πάρει… μπροστά παίρνοντας από το «χέρι» τα «ελάφια» είτε σκοράροντας, είτε μοιράζοντας πολύ έξυπνα τη μπάλα, δίνοντας μαθήματα playmaking, και πραγματοποιώντας double-double πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τους Μπακς να είναι μπροστά 53-48.
Στη συνέχεια η ομάδα του Λος Άντζελες φάνηκε να πατά καλύτερα στο παρκέ και από τα μέσα της τρίτης περιόδου έτρεξε ένα σερί που της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, με τους Μπακς να μοιάζουν χωρίς ιδέες στην επίθεση και να χάνουν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα.
Ο Αντετοκούνμπο όμως δεν είχε καμία όρεξη για αστεία και στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και με δικούς του συνεχόμενους πόντους, αλλά τρομερές άμυνες πάνω στον Καουάι Λέοναρντ, έδωσε το έναυσμα και χάρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του.
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, παραμένοντας σε τροχιά πρωτιάς στα πλέι οφ του 5-8.
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.