
Διπλωματικές πηγές: Ικανοποίηση για το ολλανδικό ψήφισμα για την γενοκτονία των Αρμενίων
Η συμπερίληψη των Ελλήνων Εβραίων έγινε κατόπιν παρέμβασης της ελληνικής πλευράς, καθώς το αρχικό σχέδιο του ψηφίσματος έκανε αναφορά μόνο σε Αρμενίους
Με ικανοποίηση δέχθηκε η ελληνική πλευρά το πρόσφατο ψήφισμα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου για την γενοκτονία των Αρμενίων, στο οποίο γίνεται ρητή αναφορά και σε θύματα Έλληνες Ποντίους, αναφέρουν διπλωματικές πηγές.
Η συμπερίληψη των Ελλήνων Εβραίων έγινε κατόπιν παρέμβασης της ελληνικής πλευράς, καθώς το αρχικό σχέδιο του ψηφίσματος έκανε αναφορά μόνο σε Αρμενίους.
Επίσης, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, άξιο επισήμανσης είναι το γεγονός ότι το εν λόγω ψήφισμα υιοθετήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, καθώς το καταψήφισαν μόνο τρεις βουλευτές του φιλο-τουρκικού κόμματος DENK, μόλις μία ημέρα προτού κλείσει το Ολλανδικό Κοινοβούλιο ενόψει των εκλογών της 17ης Μαρτίου.
- Προχωρά το φράγμα Νεοχωρίου και η χρηματοδότηση για νέο Δημαρχείο Δομοκού
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

