
Κατερίνα Στικούδη: Η «καυτή» εμφάνιση ως Σακίρα στο YFSF
Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε το κομμάτι «Girl like me» της Σακίρα και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς
Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του νέου Your Face Sounds Familiar (YFSF) με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη να κλέβει εύκολα την παράσταση το βράδυ της Κυριακής (28/02).
Η Κατερίνα Στικούδη μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στο show μεταμφιέσεων, φτάνοντας ακόμη και στον μεγάλο τελικό του 5ου κύκλου του YFSF.
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε αυτή τη φορά στην σκηνή και μεταμορφώθηκε με σε Σακίρα, χορεύοντας, τραγουδώντας και αλλάζοντας ακόμη και outfit πάνω στη σκηνή.
Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε το κομμάτι «Girl like me» και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.
Η Μαρία Μπεκατώρου και οι κριτές την καταχειροκρότησαν, με τον Τάκη Ζαχαράτο να τη συγκινεί με τα λόγια του:
«Να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ! Είσαι καταπληκτική! Θα σου πω κάτι που δεν το ξέρεις. Μου έχεις κάνει πολύ καλό. Όταν ξεκίνησες έφαγες πολύ bullying, όπως και εγώ όταν ξεκίνησα να κάνω αυτά που κάνω.
Σε έχω παρακολουθήσει, γιατί ξέρω ότι κουβαλάς μέσα σου ένα διαμαντάκι που θέλει απλά κάποιος να το γυαλίσει.
Το ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι εδώ και δεν μάσησες, σου βγάζω το καπέλο. Κάνεις καλό σε εμένα και σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που μας βλέπουν».
«Μπράβο. Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο μπράβο. Νόμιζα ότι η Κατερίνα είναι μια τραγουδίστρια όπως όλες. Αλλά εδώ έχω δει απίστευτο ταλέντο σε αυτό το κορίτσι. Ήταν τέλειο», είπε από τη μεριά του ο Μιχάλης Ρέππας.
Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη:
https://www.youtube.com/watch?v=oOd5gtgWilo
- Ο έρωτας του Τραμπ με τον Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ποιες απαντήσεις θα δώσει η Ελλάδα αν προκληθεί
- Εννέα σνακ που μας χαλαρώνουν
- Καιρός: Μεσημεριανές μπόρες στα ορεινά και ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο – Πού θα έχει 35άρια
- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν




