Τέσσερις συνεχόμενες ήττες (Μπράιτον, Σίτι, Λέστερ, Εβερτον) στην Premier League ήταν πολλές για τους πρωταθλητές. Η Λίβερπουλ έβαλε… φρένο στο αρνητικό σερί, περνώντας εύκολα από το Bramall Lane.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανασαίνοντας ξανά. Οι Reds έβαλαν… φωτιά στη μάχη του Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκονται στην 6η, μόλις 2 πόντους μακριά από την 4η Γουέστ Χαμ.

Στο 22’ ο Ράμσντεϊλ βγήκε και πρόλαβε τον Τζόουνς, ενώ στο 30’ είπε όχι σε σουτ του Μο Σαλάχ. Στο 36ο λεπτό ο Καμπάκ πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του ΜακΜπέρνι.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό ο Άρνολντ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιαγκέλκα δεν έδιωξε σωστά και ο Τζόουνς με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.

Στο 65’ ο Φιρμίνο έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2, με την μπάλα να έχει βρει και σε αμυντικό της Σέφιλντ.

Οι Reds διατήρησαν μέχρι και το τέλος το υπέρ τους προβάδισμα, φτάνοντας σε μια νίκη… βάλσαμο.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Γιαγκέλκα (56’ Όσμπορν), Στίβενς, Μπράιαν, Μπάλντοκ, Φλεκ (80’ Σαρπ), Νόργουντ, Αμπαντού, Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (56’ Μπερκ), ΜακΜπέρνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Καμπάκ, Φίλιπς, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο (76’ Μίλνερ), Τζόουνς (80’ Κεϊτά), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.