Τέσσερις συνεχόμενες ήττες (Μπράιτον, Σίτι, Λέστερ, Εβερτον) στην Premier League ήταν πολλές για τους πρωταθλητές. Η Λίβερπουλ έβαλε… φρένο στο αρνητικό σερί, περνώντας εύκολα από το Bramall Lane.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανασαίνοντας ξανά. Οι Reds έβαλαν… φωτιά στη μάχη του Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκονται στην 6η, μόλις 2 πόντους μακριά από την 4η Γουέστ Χαμ.
Στο 22’ ο Ράμσντεϊλ βγήκε και πρόλαβε τον Τζόουνς, ενώ στο 30’ είπε όχι σε σουτ του Μο Σαλάχ. Στο 36ο λεπτό ο Καμπάκ πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του ΜακΜπέρνι.
Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό ο Άρνολντ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιαγκέλκα δεν έδιωξε σωστά και ο Τζόουνς με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.
Στο 65’ ο Φιρμίνο έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2, με την μπάλα να έχει βρει και σε αμυντικό της Σέφιλντ.
Οι Reds διατήρησαν μέχρι και το τέλος το υπέρ τους προβάδισμα, φτάνοντας σε μια νίκη… βάλσαμο.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα