Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάτσι πήγε να… αποκεφαλίσει τον Ιωαννίδη, ούτε κάρτα ο Καμπάκοφ (Vids)

Ο Λάτσι πήγε να… αποκεφαλίσει τον Ιωαννίδη, ούτε κάρτα ο Καμπάκοφ (Vids)

Απίστευτη φάση στο ντέρμπι, με τον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ και το VAR να μην τιμωρούν ένα από τα πιο σκληρά χτυπήματα της χρονιάς.

Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να ζει με διαιτητές που γράφουν ιστορία με τις αποφάσεις τους. Διαιτητές που προκαλούν ακόμη και με τα προφανή. Ισως όχι γιατί θέλουν να ευνοήσουν ή να αδικήσουν κάποιον. Αλλά διότι πρόκειται για ανίκανος, άσχετους, αποφασισμένους; Οποιο αποφασίσετε πάρτε το. Λογικά μέσα θα πέσετε.

Η φάση του 28ου λεπτού στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, είναι από εκείνες που αναρωτιέσαι, τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο διαιτητής, αλλά και όσοι είχαν σχέση με τη διαιτησία του αγώνα.

Η φάση είναι ξεκάθαρη. Ο Ιωαννίδης βγαίνει στην επίθεση από αριστερά. Κερδίζει μία κόντρα. Και συνεχίζει την προσπάθειά του. Ο Λάτσι παίρνει φόρα, σηκώνει το πόδι στο κεφάλι του παίκτη του Παναθηναϊκού, πετυχαίνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού στον λαιμό και διώχνει την μπάλα.

Φάση αποβολής. Φάση που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάτι έπρεπε να δείξει ο διαιτητής. Μια φάση τρομακρική και μόνο που τη βλέπεις.

Τι υπέδειξε εν τέλει ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ; Φάουλ. Αλλά μόνο αυτό. Ούτε κίτρινη, ούτε κόκκινη, ούτε τίποτα. Απλό φάουλ. Μια σκαριά στον λαιμό, που θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θέλετε και τα χειρότερα; Αν υποθέσουμε ότι ο Καμπάκοφ δεν το είδε. Οι υπόλοιποι διαιτητές τι έκαναν; Ο 4ος Σκουλάς, που είναι και διεθνής, δεν είδε τη φάση, που έγινε σε 3-4 μέτρα μπροστά του; Και ακόμη χειρότερα. Στο VAR τι έκαναν; Ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκελ δεν όφειλε τουλάχιστον να στείλει τον Καμπάκοφ στο VAR;

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Και η ζωή συνεχίστηκε. Κυρίως του… Ιωαννίδη. Που θα μπορούσε να έχει αντιμετωπίσει άλλου τύπου προβλήματα, εάν η κλοτσιά τον είχε πετύχει καλά…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024