
ΑΕΚ : Νέα τεστ κορωνοϊού – Κανένας φόβος για Νίζνι
Σε νέα τεστ κορωνοϊού θα περάσουν όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ.
Σε νέα τεστ κορωνοϊού θα περάσουν όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ, μετά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Μία εξέλιξη που έφερε και την αναβολή της σημερινής αναμέτρησης με τον Προμηθέα.
Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας θα υποβληθούν σε εξετάσειςσήμερα (27/2) και αύριο, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει κολλήσει και κάποιο άλλο μέλος της ομάδας.
Τη δεδομένη στιγμή πάντως δεν υπάρχει κανένας φόβος για το ενδεχόμενο αναβολής της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νίζνι, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (3/3, 18:00) στο πλαίσιο των «16» του Basketball Champions League.
Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των νέων τεστ.
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]
- Το πλάνο «Weekly 45» θα βάλει για τα καλά το τρέξιμο στη ζωή σου
- Καιρός: Στους 33 βαθμούς «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος την Τρίτη – Οι πιο ζεστές περιοχές
- «Ωρα μηδέν» για τα πατίνια – Όλο το σχέδιο
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακό φακέλωμα για κάθε ΑΦΜ





