
Μπαράζ υπερπτήσεων στο Αιγαίο από τουρκικά F-16
Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκαν δύο υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Παναγια στις από τουρκικά μαχητικά στα 24.000 πόδια.
Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα μπαράζ υπερπτήσεων από F-16.
Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκαν δύο υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Παναγια στις από τουρκικά μαχητικά στα 24.000 πόδια.
Λίγο νωρίτερα, υπήρξε νέα τουρκική πρόκληση με υπερπτήση στο Αγαθονήσι από ζεύγος μαχητικών στις 13.22 στα 22.700 πόδια.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη καταγράφηκαν 30 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ δείχνοντας ότι η Τουρκία επέστρεψε στην προκλητική συμπεριφορά στο Αιγαίο.
Δύο κατασκοπευτικά
Οι 28 εξ αυτών ήταν από 2 αεροσκάφη κατασκοπευτικά – ναυτικής συνεργασίας ATR 72 και οι δύο από F-16.
Ενδεικτικό της προκλητικής συμπεριφοράς είναι ότι σημειώθηκε και μία εμπλοκή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπλοκή σημειώθηκε ανατολικά της Ρόδου με ελληνικό F-16 που είχε απογειωθεί από την Σκύρο και είχε σπεύσει να αναχαιτίσει τα τουρκικά F-16.
- Χανταϊός: Ο χρόνος επώασης του ιού μπορεί να φτάσει τις 45 ημέρες – Τι λένε Βασιλακόπουλος και Μαγιορκίνης
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο

