
Αντιπροσωπεία δικηγόρων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
Συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας.
Αντιπροσωπεία δικηγόρων, αποτελούμενη από τους Ζορμπαλά Αλέκα, Καμπαγιάννη Θανάση, Παπαδάκη Κώστα, Σαραφιανό Δημήτρη και Συμεωνίδη Θεόδωρο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και έθεσε υπόψη της την κρισιμότητα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και την ενημέρωσε για τις τελευταίες νομικές και ιατρικές εξελίξεις.
Ηταν μία πρωτοβουλία, που έλάβαν , όπως αναφέρουν σε κοινή δηλωσή τους «εξαιτίας της συνεχιζόμενης, παρά το ογκούμενο κύμα κατακραυγής της, κυβερνητικής αδιαλλαξίας, αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση της ανώτατης εισαγγελικής αρχής της χώρας προκειμένου όπως της ζητήσαμε να λάβει κατεπειγόντως άμεσα τις αναγκαίες πρωτοβουλίες στα όρια των νομίμων αρμοδιοτήτων της για να αποτραπεί ο θάνατος του απεργού πείνας χωρίς να υποβληθεί σε αναγκαστική σίτιση και σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεσή του, σεβόμενη τη βούληση και την προσωπικότητά του”.
Η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου που τους δέχθηκε, όπως αναφέρουν «μας διαβεβαίωσε ότι παρακολουθεί το ζήτημα, έχοντας λάβει και τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΔΑ, και θα επιληφθεί».
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

