Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Battle of The Couples: Όλα όσα θα δούμε στο νέο ριάλιτι

Battle of The Couples: Όλα όσα θα δούμε στο νέο ριάλιτι

Όλες οι λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι αγάπης Battle of The Couples

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα σήμερα το βράδυ, ξετυλίγουμε το κουβάρι των όρων και των κανόνων του Battle of the Couples, αναλύοντας τι θα βλέπουμε στα επεισόδια του νέου ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Το «Battle of the Couples» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (25/2) και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο ALPHA έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του νέου ριάλιτι αγάπης.

Δώδεκα ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους και θα αποδείξουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους.

Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας -αλλά κι εκτός Ελλάδας- και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία, ώστε να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς.

Παρουσιαστής του Battle of the Couples θα είναι ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο πλευρό του θα έχει την Σάσα Σταμάτη, η οποία θα παρέχει την πολύτιμη βοήθειά της.

Το Ζευγάρι της Εβδομάδας

Το ζευγάρι που αποχώρησε προτείνει ένα υποψήφιο ζευγάρι για να έχει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας».

Αυτό το ζευγάρι μονομαχεί στην Αρένα, με εκείνο που θα υποδείξουν σε ψηφοφορία οι υπόλοιποι παίκτες και όποιο κερδίσει ανακηρύσσεται «Ζευγάρι της Εβδομάδας».

Το «Ζευγάρι της Εβδομάδας» μετακομίζει στο Master Bedroom και έχουν ασυλία.

Η Δοκιμασία της Σάσας

Μία ευκαιρία για τα ζευγάρια να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, αφού αγωνιστούν στις πιο διασκεδαστικές κι ανατρεπτικές δοκιμασίες που θα τους αναθέσει η Couples’ Coach, Σάσα Σταμάτη, στη βίλα.

Μεγάλο Πάρτι

Κάθε εβδομάδα, το «Ζευγάρι της Εβδομάδας», θα κάνει ένα μεγάλο, θεματικό, πάρτι, το οποίο θα οργανώνει με τη Σάσα Σταμάτη. Καλεσμένα θα είναι φυσικά τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Δοκιμασία Save your Μoney

Τα ζευγάρια συγκεντρώνονται στην Αρένα για τη δοκιμασία που θα αφαιρέσει χρήματα από τους λογαριασμούς όσων έχουν τις χειρότερες επιδόσεις.

Δοκιμασία Πεπρωμένου

Σε αυτή τη δοκιμασία προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που είναι υποψήφιο προς αποχώρηση.

Tραπέζι της Δύναμης

Το ζευγάρι με την μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι, δηλαδή το Ζευγάρι της Εβδομάδας, μοιράζεται τις σκέψεις του και τις ανησυχίες με τον παρουσιαστή, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τελετή των Βραχιολιών

Τα ζευγάρια ψηφίζουν το δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι για αποχώρηση και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, κόβει τα βραχιόλια των ζευγαριών που κινδυνεύουν να φύγουν.

Δοκιμασία Αποχώρησης

Ένα ζευγάρι θα χάσει τα χρήματα του, θα αποχωρήσει από το Battle of the Couples και θα δει τα όνειρα του να γκρεμίζονται.

Τα ζευγάρια που θα δούμε στο Battle of The Couples

Άντζελα και Ριχάρδος

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένιωσαν έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στον Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια.

Έχουν σκοπό να βγουν νικητές στο Battle of the Couples, ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και έναν χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει pilates.

Στέφανι και Πάνος

Η Στέφανι και ο Πάνος από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης.

Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο.

Με το έπαθλο του Battle of the Couples θα κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και θα αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί.

Εβελίνα και ο Γιώργος

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες.

Το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

Καίτη και  Γιώργος

Η Καίτη και ο Γιώργος μοιράζονται την αγάπη τους για το χορό.

Γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου όταν η Καίτη που είναι make up artist, ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της.

Ο Γιώργος είναι μικρότερος από την Καίτη και γι αυτό δηλώνει ότι περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη.

Ελένη και Γιώργος

Η Ελένη και ο Γιώργος δηλώνουν περήφανοι νησιώτες από τα Κουφονήσια.

Ο Γιώργος είναι ψαράς τον χειμώνα και τα καλοκαίρια εργάζεται στην εστίαση.

Με την Ελένη θέλουν να γίνουν η ψυχή του Battle of the Couples και να βγουν νικητές ώστε να ανοίξουν τη δική τους ψαροταβέρνα στο νησί αλλά και να παντρευτούν.

Κρίστη και Κώστας

Η Κρίστη και ο Κώστας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μαζί 3 χρόνια και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση.

Θέλουν πολύ να κερδίσουν στο Battle of the Couples και με το χρηματικό έπαθλο να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με μια μεγάλη στάση στη Λατινική Αμερική.

Νίκος και Μαρίνα

Τα 9 χρόνια διαφορά που έχουν ο Νίκος και η Μαρίνα δεν στέκονται εμπόδιο στη σχέση τους, ούτε το γεγονός ότι ο Νίκος είναι η πρώτη και μοναδική σχέση της Μαρίνας.

Μάλιστα εκείνος της έχει χαρίσει ήδη μονόπετρο και κάνει όνειρα για 2 ή και 3 παιδιά. Eίναι η αγάπη τους αρκετά δυνατή για να κερδίσουν έως και 100.000 ευρώ;

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024