
Η Ελλη Κοκκίνου το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο MEGA STAR
Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έρχεται με άκρως εξομολογητική διάθεση και μοιράζεται μαζί μας άγνωστες λεπτομέρειες από την καλλιτεχνική της πορεία
Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έρχεται με άκρως εξομολογητική διάθεση και μοιράζεται μαζί μας άγνωστες λεπτομέρειες από την καλλιτεχνική της πορεία. H αγαπημένη τραγουδίστρια μας ξεσηκώνει με τα καινούργια της τραγούδια «Τι Έχω Τραβήξει» και «H Αγάπη Αυτή» σε ένα μοναδικό unplugged. Ο Αντώνης προκαλεί την Έλλη να απαντήσει σε μερικά από τα πιο μεγάλα διλήμματα αυτής της ζωής με το challenge να κλείνει παίζοντας το κλασικό «Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί».
Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», στο μοναδικό αφιέρωμα για το σπουδαίο Μάνο Ξυδούς και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Ακόμη, στην ενότητα ΧΑΙ 5 παρακολουθούμε 5 Έλληνες Celebrities να πρωταγωνιστούν σε γνωστά μουσικά video clip, πολύ πριν γίνουν διάσημοι.
Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες χρήστες στο Shazam. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχεται το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Instagram: @megastargr #MegaStarGr
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας
Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη
Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός
Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή
- Διεθνείς καταδίκες για τους δεμένους πισθάγκωνα και γονατιστούς ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα
- Πετρ Βλαχόφσκι: Δια βίου αποκλεισμός στον Τσέχο προπονητή που βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες παίκτριες
- Ο Νίκος Δένδιας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών
- Κατασκευή νέας υδατοδεξαμενής 8.300 m3 στο Δήμο Καλαμάτας
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα



