Τα ξημερώματα ανακοινώθηκαν οι 12άδες σε Ανατολή και Δύση, για το All Star Game της Ατλάντα, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου, χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες.
Οι δυο αρχηγοί των ομάδων, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ, θα επιλέξουν, με διαδικασία draft, από τέσσερις παίκτες ο καθένας, οι οποίοι θα τους πλαισιώσουν στις αρχικές πεντάδες.
Αξίζει να σημειωθεί, πως από το εφετινό All Star Game έμειναν εκτός μερικά ηχηρά ονόματα. Κρις Μίντλετον (Μπακς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Ντόμας Σαμπόνις (Πέισερς), Τομπάιας Χάρις (Σίξερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) είναι μόνο μερικοί που δε θα δώσουν το παρών στη γιορτή του NBA.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!