Είναι επίσημο. Αφού οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν για μήνες, η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε πριν λίγες ημέρες αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. Η Καρντάσιαν φέρεται να ζήτησε από κοινού νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Τι θα γίνει όμως με την περιουσία του ζευγαριού η οποία ανέρχεται στα 2,1 δισ. δολάρια;

Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο που μάλλον θα διευκολύνει τη μοιρασιά των περιουσιακών του στοιχείων. Και οι δύο κατέχουν και τρέχουν ανεξάρτητα τις δικές τους επιχειρήσεις – ο Γουέστ την εταιρία ένδυσης Yeezy και η Καρντάσιαν την εταιρία καλλυντικών KKW Beauty – και πιθανότατα θα διατηρήσουν την ιδιοκτησία τους, καθώς και τα έσοδα από αυτές.

Τα πράγματα είναι όμως είνια λίγο πιο περίπλοκα όσον αφορά στα ακίνητα τους και τα αντικείμενα του εκείνα περιλαμβάνουν. Για παράδειγμα η έπαυλη τους στο Calabasas έχει νιπτήρες αξίας 30.000 δολαρίων καθώς και πανάκριβα έργα τέχνης που θα πρέπει να μοιραστούν.

Kim Kardashian and Kanye West have many assets with a high price tag — from their designer home in California to their $14 million Wyoming ranch.

Δημοσιεύτηκε από Endgame360 στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Όσον αφορά την ατομική περιουσία του καθενός, φαίνεται πως πλουσιότερος είναι ο Κάνιε Γουέστ, αφού τα έσοδά του ανέρχονται στο 1,3 δισ. δολάρια, τα οποία προκύπτουν κυρίως από την εταιρεία ένδυσης που έχει ιδρύσει. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μια προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 780 εκατομμύρια δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να προέρχονται από την εταιρεία καλλυντικών της.

Εκτός από το σπίτι στο Calabasas του Λος Άντζελες, το ζευγάρι έχει επίσης βίλα στο Μαϊάμι και δύο αγροκτήματα στο Ουαϊόμινγκ. Η αξία των έργων τέχνης που έχουν στην κατοχή τους ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ τα οχήματά τους αξίζουν συνολικά 4 εκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν ακόμη κοσμήματα αξίας 3,2 εκατομμύριων δολαρίων σε κοσμήματα και ζώα αξίας 300.000.

Το ποιός θα πάρει τι θα εξαρτηθεί από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δικηγόρων τους. Προς το παρόν, η υπόθεση είναι πως μοιραστούν τα πάντα. Σίγουρα πάντως κανείς από τους δύο δεν θα βγει φτωχός από το διαζύγιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο