Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς απογοήτευσε την Κιμ Καρντάσιαν ο Κάνιε Γουέστ;

Πώς απογοήτευσε την Κιμ Καρντάσιαν ο Κάνιε Γουέστ;

Πηγές από το στενό περιβάλλον της Κιμ αναφέρουν ότι η celebrity είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Στον εαυτό της και τα τέσσερα παιδιά της εστιάζει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Κιμ Καρντάσιαν, εν μέσω του διαζυγίου της από τον Κάνιε Γουεστ.

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, η 40χρονη Κιμ υπέβαλε και επισήμως αίτηση διαζυγίου από τον 43χρονο Γουέστ, την Παρασκευή που μας πέρασε, σύμφωνα με το People. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 7χρονη Νορθ και την 3χρονη Σικάγο και δύο γιους, τον 5χρονο Σεντ και τον 2χρονο Ψαλμ.

Πηγή του People αναφέρει ότι η celebrity πέρασε το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πόνο του διαζυγίου.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η οικογένειά της την υποστηρίζει, καθώς παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και μήνες, η επισημοποίηση του διαζυγίου την επηρέασε συναισθηματικά.

Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Κιμ αισθάνεται «απογοητευμένη» που εκείνη και ο Γουέστ δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους.

«Δεν υπάρχει ένταση ανάμεσα στην Κιμ και τον Κάνιε. Η Κιμ είναι απλώς απογοητευμένη που δεν κατάφεραν να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν το γάμο τους», αναφέρει η πηγή.

«Όμως χρειάζονται δύο άτομα για να είναι ευτυχισμένος ένας γάμος», συμπληρώνει. «Η Κιμ ένιωσε ότι ο Κάνιε δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει τη σκληρή δουλειά και τους συμβιβασμούς που απαιτούνταν».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024