Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κεφαλά : Η πορεία από το My Style Rocks στο Survivor

Χριστίνα Κεφαλά : Η πορεία από το My Style Rocks στο Survivor

Η παλιά μας γνώριμη Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε την Κυριακή στη μικρή οθόνη ως παίκτρια του Survivor.

Το βράδυ της Κυριακής εισέβαλαν στο Survivor – για τελευταία φορά όπως φαίνεται – πέντε νέοι παίκτες, τρεις για την μπλε ομάδα και δύο για την κόκκινη. Ανάμεσά τους είδαμε μια παλιά μας γνώριμη, την Χριστίνα Κεφαλά!

Η 28χρονη είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Βέβαια, η είσοδος της Χριστίνας στο reality επιβίωσης έφερε αναστάτωση στην παραλία. Όπως γνωρίζεις την Κυριακή στο Survivor μπήκε και ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία πίστευε – λανθασμένα – πως η Χριστίνα είναι η νυν του Σάκη. Οι δυο τους είχαν ένα αθώο φλερτ πριν λίγους μήνες, ωστόσο αυτό δεν ευδοκίμησε σε σχέση.

Η 28χρονη Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε. Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στρυμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου.

Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps. Θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.

Όταν η Χριστίνα αναχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, δήλωσε πως δεν την τρομάζει τίποτα, παρά μόνο η απουσία των δικών της ανθρώπων. Είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος!

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024