Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουφός : «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός – Θα παλέψω σκληρά»

Κουφός : «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός – Θα παλέψω σκληρά»

Ο Κώστας Κουφός βρίσκεται στη χώρα μας, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κώστας Κουφός, με τον έμπειρο σέντερ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος παίκτης χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να ανυπομονεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κουφός έστειλε… μήνυμα πως θα παλέψει σκληρά, ενώ αποθέωσε τους Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σπανούλη.

«Σίγουρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου», δήλωσε ο διεθνής σέντερ και συνέχισε: «Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με πραγματικά καλούς παίκτες και είμαι εδώ για να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλο τον κόσμο. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να βλέπουμε την κάθε μέρα διαφορετικά. Ξέρω πως έχουμε πιθανότητες για μια θέση στα πλέι οφ και εγώ για όσα λεπτά θα αγωνίζομαι θα παλεύω σκληρά ώστε να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, απάντησε: «Ναι μιλήσαμε. Μου είπε έλα εδώ, δούλεψε και παίξε σκληρά».

«Ξέρω τους Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Σπανούλη… Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες και ανυπομονώ να παίξω μαζί τους στο ίδιο παρκέ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον βαθμό ετοιμότητάς του, απάντησε: «Θα μου πάρει μερικές μέρες να βρω ρυθμό, όμως, θα είμαι έτοιμός».

Έφτασε στην Αθήνα ο Κουφός

Ο 31χρονος λίγο μετά τις 17:00 αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο διεθνής άσος τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ελληνα τεχνικού.

Οι Πειραιώτες με την απόκτηση του Κουφού βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό σέντερ, που έχει παραστάσεις από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουφός υπέγραψε στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο διεθνής σέντερ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε Γιουτα Τζαζ (2008-2010), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2010-2011), Ντένβερ Νάγκετς (2011-2013), Μέμφις Γκρίζλις (2013-2015) και Σακραμέντο Κινγκς (2015-2019).

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024