
Ταραντίλης για τα τρικάκια έξω από το σπίτι της ΠτΔ : Η Δημοκρατία ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται
«Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη προκάλεσε η σημερινή παρέμβαση αγνώστων έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.
Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περίπου 50 άτομα εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και έπειτα αποχώρησαν από το σημείο, χωρίς να γίνουν προσαγωγές.
- Πώς συνέβη το τροχαίο με τον οδηγό μηχανής στην Αττική Οδό
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla: Το καθεστώς Νετανιάχου επιχειρεί να κανονικοποιήσει τη φρίκη
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- O Bασιλιάς Κάρολος είναι νεκρός – Ιστορική ραδιοφωνική γκάφα στη Βρετανία πέθανε το μονάρχη
- Στεγαστικό: Οι προκλήσεις της Gen Z στο στεγαστικό – Γιατί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ είναι γένους θηλυκού


