
Αρχίατρος Βρετανίας: Ο κορονοϊός θα αποτελέσει πρόβλημα και τους επόμενους χειμώνες
Την Κυριακή, ο Αμερικανός λοιμωξιολόγος και σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Άνθονι Φάουτσι είπε ότι είναι πιθανόν οι Αμερικανοί να φορούν μάσκες ακόμη και το 2022
Ανησυχητική πρόβλεψη από τον αρχίατρο της Αγγλίας, Κρις Γουίτι πως οι μολύνσεις από τον νέο κοροναϊό και οι θάνατοι θα αποτελέσουν πρόβλημα για τους επόμενους χειμώνες στη Βρετανία, ακόμη και με εκτεταμένους εμβολιασμούς.
«Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να το δουν κάπως έτσι… με τους εμβολιασμούς θα πέσουν τα ποσοστά (σ.σ. μολύνσεων και θανάτων) αλλά δεν θα ξεφορτωθούμε» τον ιό, είπε ο Γουίτι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε μακροπρόθεσμα και κατά την άποψή μου είναι πιθανόν να αποτελέσει πρόβλημα τον χειμώνα, για τους επόμενους, λίγους χειμώνες», πρόσθεσε.
Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης Πάτρικ Βάλανς, από την πλευρά του, είπε ότι ίσως να είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και τον επόμενο χειμώνα, σε ορισμένες περιπτώσεις.
«Ίσως χρειαστεί τον επόμενο χειμώνα να έχουμε πράγματα όπως τη χρήση μάσκας, σε κάποιες καταστάσεις», σημείωσε.
Την Κυριακή, ο Αμερικανός λοιμωξιολόγος και σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Άνθονι Φάουτσι είπε ότι είναι πιθανόν οι Αμερικανοί να φορούν μάσκες ακόμη και το 2022, όμως τα μέτρα για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της Covid-19 θα χαλαρώνουν ολοένα και περισσότερο, όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί.
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»
- Γαλλία – Ισπανία: Πύρινη λαίλαπα, αυξάνονται διαρκώς οι εκτοπισμένοι – Απειλείται το Μπορντό [Χάρτες]
- Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στο Μοναστηράκι
- Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Τζων Τίκη – «Το τελευταίο του ταξίδι»
- Συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου




