Η Σαμπρίνα σχολιάζει με τον -εντελώς- δικό της τρόπο την επικαιρότητα, με φόντο τις αποκαλύψεις σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στο χώρο της Τέχνης

Ο Κλιντ Ίστγουντ το 1971, στην ταινία «Βρώμικος Χάρι» είπε μια μεγάλη αλήθεια: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@τρυπίδες. Όλοι έχουν από μία».

Επανερχόμενοι στο σήμερα και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου, η ιδιαίτερα ενεργή στο Facebook γνωστή τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου, Σαμπρίνα, επέλεξε να σχολιάσει την επικαιρότητα, εκφράζοντας τη δική της άποψη.

Καταρχάς να ξέρετε ότι σύμφωνα με την ίδια είμαστε όλοι υποκριτές, ενώ μάθαμε τις διαφορές μεταξύ διαφορετικότητας και «διαφορετικότητας» (wink).

Σε μια ανάρτηση… χείμαρρο η Σαμπρίνα μοιάζει να μην διακρίνει ακριβώς τη διαφορά μεταξύ ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας…

Γράφει η Σαμπρίνα στο post της στο Facebook:

«Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό.

Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος «διαφορετικότητα».

Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου;

Και οι μουσουλμάνοι Παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα».

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».

Ακολουθεί το original post:

Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό
Το πρόβλημα είναι κοινωνικό
Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλεπατε φανερά μπροστά…

Δημοσιεύτηκε από Sabrina Tserkanou στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

via GIPHY

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr