Το Just the Two of Us πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες, με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Μαρία Μπακοδήμου

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκαν τα ονόματα έκπληξη που συζητούν για την συμμετοχή τους, στο μουσικό σόου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Ιωάννα Τούνη, η Τζίνα Αλιμόνου και η Μαρίνα Πατούλη.

«Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στην δημοσιότητα μία τετράδα ονομάτων, όμως βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν έχουν υπογράψει.

Το σόου πήρε το οκ από την παραγωγή και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Έχει βρεθεί στούντιο και εξετάζεται το ενδεχόμενο αλλαγή ημέρας, μάλλον δεν θα προβάλλεται Σάββατο αλλά αυτά θα μας τα πει καλύτερα ο Κοκλώνης.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι η Τζίνα Αλιμόνου, η Μαρίνα Πατούλη, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Ιωάννα Τούνη… ας αφήσουμε κάποια ονόματα για την άλλη εβδομάδα» δήλωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.