Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υπήρχαν αναφορές για ένα μαύρο βανάκι και έναν άντρα ο οποίος έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε κορίτσια, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να τα κυνηγάει στο κέντρο της Μυτιλήνης

Στην προσαγωγή ενός άντρα ηλικίας μεταξύ 35-40 ετών προχώρησαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επιτίθεντο σε κορίτσια, παρενοχλώντας τα σεξουαλικά.

Μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος παρά τις αναρτήσεις των κοριτσιών που τον «φωτογράφιζαν» στα κοινωνικά δίκτυα αφού δεν υπάρχει καμιά επίσημη καταγγελία εις βάρος του.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υπήρχαν αναφορές για ένα μαύρο βανάκι και έναν άντρα ο οποίος έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε κορίτσια, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να τα κυνηγάει στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Ο άγνωστος μέχρι σήμερα άντρας εμφανίστηκε σε χωριά της Δυτικής Λέσβου αρχικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες εις βάρος του έρχονταν από την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι κοινοποιήσεις των καταγγελιών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και οι περιγραφές των παρολίγο θυμάτων, κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλεξε πληροφορίες για το μαύρο όχημα, και σήμερα το πρωί το εντόπισε και το ακινητοποίησε, συλλαμβάνοντας τον νεαρό άντρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr πρόκειται για  αλλοδαπό ο οποίος ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία.

Όπως μάλιστα μας έλεγαν αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες, καθώς δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία, από την στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια μήνυση ή έστω επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και οι όποιες καταγγελίες έχουν γίνει μέσω διαδικτύου και ανεπίσημα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr