Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται μόνος του στο κελί και σε συνεργασία με τους συνηγόρους του ετοιμάζει την απολογία του

Μελετώντας προσεκτικά τη δικογραφία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, με τη συνδρομή των συνηγόρων του, περνά τις ώρες του στο κελί του 7ου ορόφου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται μόνος του στο κελί και όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει τυπική επαφή και μόνο με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη φύλαξή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Λιγνάδης δεν έχει ζητήσει τίποτα, δεν συνομίλησε με κανέναν από τους συγκρατουμένους του που συνάντησε στους τηλεφωνικούς θαλάμους και χρησιμοποίησε το δικαίωμα του να τηλεφωνήσει μόνο με τον συνήγορο του και τους δικούς του ανθρώπους.

κκρίσιμη ημέρα είναι η Τετάρτη όπου μετά τη μεταγωγή του στον Ανακριτή θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο συνήγορός του έδωσε το πρώτο στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής χθες καθώς τόνισε ότι ο πελάτης του ότι θα αρνηθεί τις κατηγορίες, ωστόσο περιμένει να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου.

Η δικογραφία

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εξαιρετικής σημασίας κρίθηκε, εκτός από την μήνυση που κατέθεσε νεαρός και ακόμη μια μαρτυρία προσώπου που καταγγέλλει το βιασμό του από τον θεατράνθρωπο σε χρόνο που, επίσης, δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Το όνομα του συγκεκριμένου μάρτυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού που, αν και η πράξη είχε παραγραφεί, στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Μέχρι στιγμής το κατηγορητήριο σε βάρος του αφορά δύο πράξεις βιασμού, μία το 2010 και μία το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα ήταν αλλοδαποί, ανήλικοι.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr