Ιράν-πυρηνικά : Βρέθηκε προσωρινή λύση τριών μηνών για διατήρηση της εποπτείας
Ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ, επιστρέφοντας από την Τεχεράνη, ότι βρήκε μαζί με το Ιράν μια «προσωρινή λύση» τριών μηνών για να διατηρηθεί μια «ικανοποιητική εποπτεία», ακόμη κι αν οι επιθεωρήσεις περιοριστούν από την Τρίτη
Ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ, επιστρέφοντας από την Τεχεράνη, ότι βρήκε μαζί με το Ιράν μια «προσωρινή λύση» τριών μηνών για να διατηρηθεί μια «ικανοποιητική εποπτεία» του πυρηνικού προγράμματος της χώρας, ακόμη κι αν οι επιθεωρήσεις περιοριστούν από την Τρίτη.
«Η πρόσβαση θα μειωθεί, ας το παραδεχτούμε, αλλά θα είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τον απαραίτητο βαθμό επιτήρησης και ελέγχου», δήλωσε ο Ραφαέλ Γκρόσι, κατά τη διάρκεια σύντομης ενημέρωσης του Τύπου.
«Αυτό που συμφωνήσαμε είναι κάτι που είναι βιώσιμο, είναι χρήσιμο να γεφυρωθεί το χάσμα που έχουμε, σώζει την κατάσταση επί του παρόντος», τόνισε ο γενικός διευθυντής της ΙΑΕΑ.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]


