Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πέναλτι που δεν έδωσαν Σιδηρόπουλος, VAR στον Χασάν

Το πέναλτι που δεν έδωσαν Σιδηρόπουλος, VAR στον Χασάν

Στο 84’ ο Χασάν προσπάθησε να σουτάρει, ο Ρόουζ χτύπησε τον Αιγύπτιο στο κουτουπιέ με τις τάπες, αλλά ο Σιδηρόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ!

Μαντάρα τα έκανε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη, με τον νησιώτη διαιτητή να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Στο 84’ έγινε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Αχμέντ Χασάν, αλλά ο Δωδεκανήσιος διαιτητής το μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ, ενώ ούτε ο VARίστας του είπε ότι υπάρχει πέναλτι πάνω στον φορ των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, στο 84’ έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Αιγύπτιος προσπάθησε να σουτάρει με τη μία και ο Ρόουζ τον χτύπησε στο κουτουπιέ με τις τάπες. Ο Σιδηρόπουλος δεν… συγκινήθηκε και μάλιστα έδωσε επιθετικό φάουλ, προκαλώντας την οργή του έμπειρου επιθετικού.

Μια φάση που ήταν πέναλτι πάνω στον Χασάν, ο Σιδηρόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ. Μια φάση στην οποία θα έπρεπε να επέμβει το VAR, αφού υπάρχει πεντακάθαρο χτύπημα του αμυντικού του Αρη πάνω στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο νησιώτης διαιτητής όμως για μια ακόμα φορά στο αποψινό παιχνίδι έκλεισε τα μάτια. Το ίδιο έκανε και στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Σάκιτς ανέτρεψε τον Βρουσάι μέσα στην περιοχή του Αρη…

Δείτε τη φάση με τον Χασάν:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024