Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2-1

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2-1

Σπουδαία νίκη για τη Γουέστ Χαμ με τα «σφυριά» να «πατάνε» την Τότεναμ και να επικρατούν με 2-1, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την 5η Τσέλσι!

Γουέστ Χαμ έτοιμη για Champions League! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν η μόνη… ομάδα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και κατάφερε να «πατήσει» την Τότεναμ, επικρατώντας με 2-1! Τα «σφυριά» κατάφεραν να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στους συμπολίτες τους και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στο -2 την Τσέλσι και στο -5 τη Λίβερπουλ!

Τραγική για ακόμη μία φορά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που δεν μπόρεσε να εμφανιστεί σοβαρή σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, γνωρίζοντας δικαίως την ήττα από τους «πολεμιστές» του Μόγιες. Πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Premier League για τα «σπιριούνια», τα οποία παρέμειναν στην 9η θέση και βλέπουν την Ευρώπη να απομακρύνεται…

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Αντόνιο ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ούγκο Γιορίς και έγραψε στο 5ο λεπτό το 1-0 για τη Γουέστ Χαμ.

Η μόνη καλή στιγμή της Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Φαμπιάνσκι ωστόσο να λέει «όχι» στον Κέιν.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στα «σφυριά», γράφοντας το 2-0 στο 47ο λεπτό. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Άγγλου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με τον Λούκας στο 64ο λεπτό…

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Ντόουσον, Ντιόπ, Λίνγκαρντ (90′ Νομπλ), Φορνάλς (82′ Τζόνσον), Μπόουεν (65′ Μπενραχμά), Σούσεκ, Ράις, Αντόνιο

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν (77′ Ντέλε Άλι), Σάντσες, Ντάιερ, Τανγκάνγκα (46′ Ντόχερτι), Χόιμπιεργκ, Σον, Λαμέλα (46′ Μπέιλ), Μόουρα, Εντομπελέ, Κέιν

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024