Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη κορυφής για Εργοτέλη, όλα μηδέν στη Δράμα (vids)

Νίκη κορυφής για Εργοτέλη, όλα μηδέν στη Δράμα (vids)

Με γκολάρα του Μπουρσέλη ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο Παγκρήτιο και έπιασε κορυφή ενώ στο 0-0 έμειναν στη Δράμα η Δόξα με τον Καραϊσκάκη.

Στην κορυφή της Super League 2 ανέβηκε ο Εργοτέλης που επικράτησε στο Παγκρήτιο με 1-0 της Παναχαϊκής χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Μπουρσέλη.

Ο άσος των Κρητικών μπήκε αλλαγή στο 64′ και οκτώ λεπτά μετά σκόραρε με απίθανο σόλο και εξαιρετικό πλασέ για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης (56’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλάχι (85′ Πατρινός), Τσέλιος (64’ Μπουτσάκης), Κόνραντ (46’ λ.τρ. Κοκκίνης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (64’ Μπουρσέλης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πατάπης, Λαρέα (67’ Κόκας), Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Πάνος (84’ Παπαδόπουλος), Μουστακόπουλος (84’ Μασούρας), Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (67’ Τσερούτι), Γιούσης.

Στο 0-0 έμειναν Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές.

Η κορυφαία, ήταν στο 13′ όταν ο Αγγελόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη. Η Δόξα πάντως έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς ήττα ενώ έχει και τρία ματς λιγότερα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αγιώτης, Άντερσον, Μαρινάκης (46’ Κουτσιανικούλης), Χάμοντ, Μενσά (67’ Βάντερσον), Σαμπανίδης (58’ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (80’ Φυτόπουλος), Μαυριάς.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Νταλακούρας (78’ Ρεμπαγκούκα), Χατζηδίμπας, Ρούνεϊ (65’ Μαύρου), Γυφτοκώστας (75’ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024