Επανεμφανίστηκε… έπειτα από ένα χρόνο η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν
Κεφάτος εμφανίστηκε σε συναυλία ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του
Κεφάτος εμφανίστηκε σε συναυλία ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.
Στην επίσημη συναυλία για τα 79 χρόνια από τη γέννηση του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας και πεθερού της, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά από ένα χρόνο απουσίας από το προσκήνιο.
Γνωστή με το προσωνύμιο «αξιότιμη Πρώτη Κυρία», η Ρι Σολ – Γιου υπήρξε και η ίδια μέλος επίλεκτης ορχήστρας.
Οι κάμερες κατέγραψαν τον Κιμ να τραγουδά… Μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο από το τραγούδι για τον πατέρα του, που ζήτησε από την ορχήστρα να το επαναλάβει.
Ήταν η δεύτερη συναυλία μέσα σε λίγες ημέρες στην οποία Κιμ και υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη δεν φορούσαν μάσκες, ούτε τηρούσαν αποστάσεις, στη χώρα όπου επισήμως δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα κρούσμα κοροναϊού.
- Η Κρήτη ανεβαίνει στην Αθήνα: 100 χρόνια από τη γέννηση του Κώστα Μουντάκη
- Άνδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Σώοι και οι 9 ναυτικοί
- Η μουσική μπορεί να σε πάει από το στρες στη χαλάρωση μέσα σε λίγα λεπτά
- Νέα Ιωνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευής σήραγγας στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442