Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή του Survivor Greece είναι μέσα στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και απανταχού των φανατικών του ριάλιτι . Μίλησε στο The Caller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, σην εκπομπή «7» και αποκάλυψε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες και δεν είπε κανένας στον Άγιο Δομήνικο.

Οι φρικτές στιγμές πόνου μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο της παραγωγής, τα βαριά φάρμακα και οι κορτιζόνες, όσα έγραψαν στην Ελλάδα χωρίς να ξέρουν την αλήθεια και η μητέρα του που μίλησε μαζί της μόνο για 30 δευτερόλεπτα: «Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό».

Ο Μάριος Πρίαμος εξηγεί γιατί επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο πρώτο αγώνισμα μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο:

«Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου», είπε χαρακτηριστικά.

Με την εμπειρία του στο παιχνίδι, ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους παίκτες, διαφωνεί ανοιχτά με την παραγωγή και την συνεχή είσοδο νέων παικτών στο ριάλιτι, εξηγώντας το γιατί.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αποκαλύψει και ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του φετινού ριάλιτι, αφού για εκείνον συνδυάζει χαρακτήρα και αγωνιστικότητα και δίνει την πεντάδα των παικτών που θα μπουν στην τελική ευθεία με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξής του: