Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη : Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού

Λένα Δροσάκη : Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού

H ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο

Η Λένα Δρόσακη είναι μια από ηθοποιούς όπου μαζί με την με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

Χθες βράδυ η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο.

Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια του από το χιονισμένο σκηνικό που παραμένει σε κάποιες περιοχές της Αττικής.

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά , ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Λένα Δροσάκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024