Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο ερεθιστικές φαντασιώσεις που κάνουν πολλές γυναίκες

Οι πιο ερεθιστικές φαντασιώσεις που κάνουν πολλές γυναίκες

Κάποιες φαντασιώσεις δε γίνονται ποτέ στην πράξη ωστόσο

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της προτιμήσεις, ανάγκες και ενδιαφέροντα στον ερωτικό τομέα. Είναι δηλαδή μια καθαρά εξατομικευμένη υπόθεση.

Ωστόσο υπάρχει μια τάση πολλές γυναίκες να γουστάρουν πολύ τα εξής:

Κυριαρχία

Αυτή η φαντασίωση έχει δύο όψεις. Από τη μία έχουμε τις γυναίκες που λατρεύουν όταν ο άνδρας παίρνει τα ηνία και είναι ο κυρίαρχος του σεξουαλικού παιχνιδιού.

Όσο θέλουν ο σύντροφός τους να είναι γλυκός και τρυφερός μαζί τους, τόσο θέλουν όταν βρεθούν μόνοι στην κρεβατοκάμαρα να δείξει την ισχύ του και να γίνει «άγριος».

Από την άλλη, έχουμε τις γυναίκες που αγαπούν να έχουν τον έλεγχο με το σύντροφό τους να τις παρακαλάει τάχα (χάριν της φαντασίωσης) για έλεος στην κρεβατοκάμαρα και εκείνες να το παίζουν αδιάφορες, όλο αυτό σαφώς κατόπιν συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης, συγκατάθεσης και θέλησης. Είναι ένας ρόλος άλλωστε.

Αυτός ο άγνωστος

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδέα να περάσει μια νύχτα πάθους με ένα μυστηριώδη και σέξι άγνωστο. Τον οποίον μάλιστα τον γνώρισε κάπου έξω σε ένα μπαρ και την ίδια στιγμή ποθούσαν σεξ και οι δύο.

Τρίο

Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι γυναίκες πολύ συχνά φαντάζονται να βρίσκονται στο κρεβάτι με μία γυναίκα και έναν άντρα και με τους δύο να υπακούν στις σεξουαλικές επιθυμίες της. Σαφώς υπάρχει και η φαντασίωση να περιβάλλεται από περισσότερους άνδρες.

Είτε αυτοί φοράνε συγκεκριμένου τύπου ντύσιμο (στολές και πολλά άλλα στυλ), είτε οι ίδιες φοράνε παράλληλε συγκεκριμένα ρούχα για να διεγερθούν οι…«θαυμαστές» της.

Το κοινό μου παρακαλώ

Πολλές είναι οι γυναίκες που ερεθίζονται με την ιδέα να τις βλέπει κάποιος να κάνουν σεξ. Η ηδονοβλεπτική αυτή διάθεση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψη!

Μπορεί το άτομο που θα βλέπει να είναι κάποιος κοντινός φίλος, φίλη ακόμη και σύντροφος…! Ωστόσο είναι κάτι που συμφωνείται και γίνεται συζήτηση από όλες τις μέρες πριν γίνει αυτό.

Το «μίλα μου βρώμικα»

Κατά τα ψέματα, πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν ο άντρας όταν γίνεται «dominant» να είναι πλήρως σε αυτόν τον ρόλο. Για κάποιον λόγο το «ξεφτίλισμα» είναι αρκετά διεγερτικό και πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με συγκεκριμένα role-playing.

Καλό θα είναι να μην υπάρχουν ταμπού και ο καθένας να μιλάει όπως του βγαίνει δίχως να έχει τη φοβία ότι δε θα αρέσει, εκτός βέβαια αν ο άλλος ή η άλλη πει ότι δε θέλει.

Όλα τα παραπάνω είναι οκ όταν υπάρχει σαφέστατα συγκατάθεση και των δύο πλευρών. Για αυτό είναι απαραίτητο να έχουν συζητηθεί όλα νωρίτερα, για να υπάρχει και μια ευχάριστη εμπειρία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024