Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Βαρετό το Twitter

Τραμπ : Βαρετό το Twitter

Ο κ. Τραμπ τηλεφώνησε διαδοχικά στο Fox News, στο Newsmax και στο OAN με αφορμή τον θάνατο του υπερσυντηρητικού ραδιοφωνικού παραγωγού Ρας Λίμπο, στα 70 του χρόνια

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιδόθηκε σε μιντιακό blitzkrieg χθες Τετάρτη, προχωρώντας σε τρεις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές για να δώσει τις πρώτες του συνεντεύξεις αφότου αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο.

Ο κ. Τραμπ τηλεφώνησε διαδοχικά στο Fox News, στο Newsmax και στο OAN —πρόκειται για τρία τηλεοπτικά δίκτυα που γενικά θεωρούνται φίλα προσκείμενα προς τον μεγιστάνα— με αφορμή τον θάνατο του υπερσυντηρητικού ραδιοφωνικού παραγωγού Ρας Λίμπο, στα 70 του χρόνια.

Στη συνέντευξή του στο Newsmax, δίκτυο που προβάλλει θέσεις της σκληρής δεξιάς, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «βαρετό» τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, το μέχρι πρότινος βασικό του εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας, όπου ο λογαριασμός του έκλεισε διά παντός μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο που είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι την 6η Ιανουαρίου.

Ερωτηθείς για την πιθανή επιστροφή του στη σφαίρα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος διαβεβαίωσε πως «διαπραγματεύεται με πολλούς».

«Υπάρχει επίσης η άλλη επιλογή, να φτιάξεις τον δικό σου ιστότοπο, διότι έχουμε πιο πολλούς από οποιονδήποτε άλλον και μπορείς κυριολεκτικά να φτιάξεις τον δικό σου ιστότοπο», συνέχισε ο κ. Τραμπ, αναφερόμενος μάλλον στη βάση των οπαδών του.

Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος επανέλαβε κάτι που είχε πει προεκλογικά, ότι δηλαδή ο διάδοχός του Τζο Μπάιντεν ίσως έχει άνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ίσως «διανοητικά να έχει φύγει».

Δεν ξεκαθάρισε αν εννοεί να θέσει υποψηφιότητα το 2024, κάτι που εξακολουθεί να είναι πιθανό, αφού αθωώθηκε και στη δεύτερη δίκη του στη Γερουσία την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν θα πω ακόμα, αλλά έχουμε τρομερή υποστήριξη», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, που διαλάλησε τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. «Είμαι ο μόνος τύπος που παραπέμπεται σε δίκη στη Γερουσία και οι αριθμοί μου ανεβαίνουν», καυχήθηκε.

Ο πρώην πρόεδρος συνεχίζει να βρίσκεται στο Μαρ-α-Λάγκο, το ιδιωτικό του κλαμπ στη Φλόριντα, αφότου εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο πριν από σχεδόν έναν μήνα. Εξακολουθεί να προβάλλει τον ισχυρισμό πως του έκλεψαν την εκλογική του νίκη, το ψέμα που οδήγησε στην αιματηρή εισβολή οπαδών του στο Κογκρέσο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024