Πάρτι με μπροστάρη τον Μπρούνο για την Γιουνάιτεντ – Διπλό… πρόκρισης για τη Ρόμα
Παρέλαση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο, με την ομάδα του Σόλσκιερ να βρίσκεται και με τα δύο… πόδια στην επόμενη φάση του Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόρπισαν στους τέσσερις… ανέμους (0-4) τη Σοσιεδάδ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκει δίχτυα δυο φορές. Από την άλλη, η Ρόμα εφυγε με το «διπλό» από την Πορτογαλία, νικώντας με 2-0 την Μπράγκα.
Το πρώτο… πιάτο των «32» του Europa League ήταν συναρπαστικό! Βροχή τα γκολ σε πολλές αναμετρήσεις, με το μενού να περιλαμβάνει τα πάντα. Φυσικά, από τα αποτελέσματα των 19:55, ξεχώρισαν οι νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σόλσκιερ διέλυσαν (0-4) με συνοπτικές διαδικασίες τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Τορίνο, ενώ η Ρόμα επικράτησε (0-2) εκτός έδρας της Μπράγκα.
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 0-4
Η Γιουνάιτεντ έκανε… περίπατο στο Τορίνο, καθαρίζοντας από απόψε την πρόκριση στους 16 του Europa League.
Στο 27′ η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο Φερνάντες να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία μεταξύ Θουμπελδία, Λε Νορμάντ και και Ρεμίρο και σε κενή εστία να κάνει το 0-1.
Στο 58′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Ράσφορντ να περνά για τον Μπρούνο Φερνάντες που με ωραίο πλασέ, έκανε το 0-2.
Στο 65′ οι «κόκκινοι διάβολοι» έγραψαν το 0-3 με τον Φρεντ να περνά για τον Ράσφορντ, που από κοντά νίκησε τον Ρεμίρο.
Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για 4η φορά, με τον Μπαϊγί να βγάζει τρομερή μπαλιά για τον Ντάνιελ Τζέιμς που έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση για το 0-4.
«Άλωσε» το Municipal de Braga η Ρόμα και… αγκάλιασε την πρόκριση.
Η ομάδα του Φονσέκα μπήκε πολύ δυνατά, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις της στην Μπράγκα.Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Ντιαβαρά έβγαλε κάθετα στον Σπινάτσολα κι εκείνος έκανε το γύρισμα, με τον Ντζέκο να γράφει το 0-1 με προβολή.Στο 54ο λεπτό η Μπράγκα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εσγάιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Μχιταριάν για οριακό οφσάιντ.
Στο 86’ ο Μχιταριάν βρήκε υπέροχατον Βερετού, εκείνος γύρισε με τη μία στον Μαγιοράλ και ο Ισπανός πλάσαρε από κοντά για το 0-2 των Ρωμαίων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.