
Παπασταθόπουλος : «Αισθανόμαστε φαβορί, θα πάμε για τη νίκη στην Ολλανδία»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην PSV.
Φαβορί για τη ρεβάνς στην Ολλανδία έχρισε τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το 4-2 κόντρα στην PSV.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μετά την μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων.
Για το παιχνίδι: «Πολύ σημαντικό που σκοράραμε πολλές φορές, επιθετικά τα πήγαμε πολύ καλά. Γενικότερα, σταθήκαμε καλά αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, εκεί όπου ακόμα ψάχναμε τα πατήματά μας. Δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία θεωρώ πως ήταν ήταν θέμα ατυχίας, ειδικά το πρώτο. Θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να νικήσουμε και να βάλουμε πολλά γκολ».
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί μετά το 4-2: «Αισθανόμαστε φαβορί, μένουν όμως ακόμα 90 λεπτά, θα πάμε εκεί στην Ολλανδία για να κερδίσουμε».
Για τη χημεία της ομάδας: «Σίγουρα θέλει χρόνο να αποκτήσεις χημεία. Ήμουν σε απραξία πολύ καιρό, τώρα αρχίζω και βρίσκω τα πατήματά μου και πηγαίνω καλύτερα».
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
