
«Έπεσα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στα 14» εξομολογείται Βρετανίδα τηλεστάρ
Η Zara McDermott αποκάλυψε πως είχε πιεστεί να στείλει γυμνή φωτογραφία στα 14, προτού καν δώσει το πρώτο της φιλί.
Η Zara McDermott αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να στείλει μια γυμνή φωτογραφία σε ένα αγόρι, πριν καν δώσει το πρώτο της φιλί, όταν ήταν μόλις 14 ετών.
Η 24χρονη σταρ του Love Island, που συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ BBC3 με θέμα την εκδικητική πορνογραφία, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς η πίεση των συνομήλικών της την οδήγησε να τραβήξει την γυμνή φωτογραφία την ώρα που έκανε μπάνιο καθώς και το πώς η εικόνα κυκλοφόρησε έπειτα στα σχολεία της περιοχής της.
Η εν λόγω εικόνα έφτασε ακόμη και στους δασκάλους της αλλά όπως αναφέρει η ίδια δεν βρήκε στήριξη και συμπόνια ούτε από τους ενήλικες: «Ήταν τόσο ντροπιασμένοι από τη συμπεριφορά μου που δεν με ήθελαν στο σχολείο. Ξέρετε τι κάνει αυτό σε ένα νεαρό κορίτσι;»
Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ανέφερε: «Η δασκάλα μου το είδε και είπε: Δεν πίστευα ότι ήταν τέτοιο κορίτσι. Αυτό με πονάει ακόμα και σήμερα. Δεν μπορούσα να την κοιτάξω στα επόμενα τέσσερα χρόνια».
Πριν από τη συνέντευξή της, η Zara είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι η ντροπή την οδήγησε να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει στο σχολείο.
Η Zara έγινε γνωστή μέσα από τον 4ο κύκλο του Love Island το 2018 και έκτοτε κάνει καριέρα ως influencer.
https://www.youtube.com/watch?v=8rd1sd1ekqo
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)




