Η Zara McDermott αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να στείλει μια γυμνή φωτογραφία σε ένα αγόρι, πριν καν δώσει το πρώτο της φιλί, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Η 24χρονη σταρ του Love Island, που συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ BBC3 με θέμα την εκδικητική πορνογραφία, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς η πίεση των συνομήλικών της την οδήγησε να τραβήξει την γυμνή φωτογραφία την ώρα που έκανε μπάνιο καθώς και το πώς η εικόνα κυκλοφόρησε έπειτα στα σχολεία της περιοχής της.

Η εν λόγω εικόνα έφτασε ακόμη και στους δασκάλους της αλλά όπως αναφέρει η ίδια δεν βρήκε στήριξη και συμπόνια ούτε από τους ενήλικες: «Ήταν τόσο ντροπιασμένοι από τη συμπεριφορά μου που δεν με ήθελαν στο σχολείο. Ξέρετε τι κάνει αυτό σε ένα νεαρό κορίτσι;»

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ανέφερε: «Η δασκάλα μου το είδε και είπε: Δεν πίστευα ότι ήταν τέτοιο κορίτσι. Αυτό με πονάει ακόμα και σήμερα. Δεν μπορούσα να την κοιτάξω στα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Πριν από τη συνέντευξή της, η Zara είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι η ντροπή την οδήγησε να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει στο σχολείο.
Η Zara έγινε γνωστή μέσα από τον 4ο κύκλο του Love Island το 2018 και έκτοτε κάνει καριέρα ως influencer.