Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε»

Μπαρτζώκας : «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε»

Στις μαθηματικές πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στην Euroleague στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο στην Κωνσταντινούπολη την Ανατολού Εφές (18/02), παίζοντας ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την πρόκριση… Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε λίγο πριν η αποστολή μπει στο αεροπλάνο και ανέφερε πως όσο υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ελπίζουν και για αυτό θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε και για την απουσία του Χάρισον, ενώ χαρακτήρισε την Εφές ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να πιστοποιήσουν την αξία τους απέναντι σε ένα από τα καλύτερα σύνολα της Euroleague, με εμπειρία, ομοιογένεια και ταλέντο. Είναι μια ομάδα γεμάτη και την περιφέρεια και στην front line και αυτή την περίοδο παίζει πολύ καλά».

Για την απουσία του Άαρον Χάρισον, είπε ότι: «Δεν μπορείς κάθε φορά να επικαλείσαι δικαιολογίες. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Ο Παπανικολάου σημαντική απώλεια για εμάς και είναι καιρό έξω. Η απουσία του προσπαθεί να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Χάρισον είναι ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε αυτή τη θέση, οπότε πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ, είτε να παίξουμε με τρία γκαρντ, είτε με τον Βεζένκοβ στο… τρία».

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις αναμετρήσεις που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου ως ευκαιρίες για απόκτηση εμπειριών λόγω των περιορισμένων πιθανοτήτων πρόκρισης, ξεκαθάρισε: «Σε καμία περίπτωση δεν βλέπουμε έτσι τα παιχνίδια. Κοιτάμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς. Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες και μαθηματικά δεν είμαστε εκτός. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι στη φύση της ομάδας και αυτή είναι η δουλειά μας για φέτος. Του χρόνου είναι μια άλλη δουλειά».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024