Στην ανάρτησή του ο κ. Αθερίδης χαρακτηρίζει τη Σοφία Μπεκατώρου «φυσική ηγέτιδα» του ελληνικού #MeToo κινήματος και πρότυπο για τον αγώνα των γυναικών

Πρόταση προς τον επικεφαλή των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να συμπεριληφθεί η Σοφία Μπεκατώρου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης με ανάρτησή του στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο κ. Αθερίδης χαρακτηρίζει τη Σοφία Μπεκατώρου «φυσική ηγέτιδα» του ελληνικού #MeToo κινήματος και πρότυπο για τον αγώνα των γυναικών.

Το Σάββατο με τα ΝΕΑ:

 

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

 

Σοφία Μπεκατώρου

Έσπασε τη σιωπή και άνοιξε τον δρόμο.

«Η κακοποίηση είναι τραύμα που δεν ξεχνιέται. Ένα πένθος που πάντα κουβαλάς μέσα σου και πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σοφία Μπεκατώρου:

«Η φυσική ηγέτιδα του metoo στην χώρα μας Σοφια Μπεκατώρου, που άνοιξε τον δρόμο με την τολμηρή της κίνηση κι επιτέλους ακολούθησαν και οι υπόλοιπες γυναίκες στις αποκαλύψεις -αρχικά από τον χώρο του Πολιτισμού κι ελπίζω ν’ απλωθεί σ όλους τους εργασιακούς χώρους-, θα μπορούσε να ενσωματωθεί ως Ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές κατά την γνώμη μου.

Γιατί πέραν της προσωπικής βλάβης που υπέστη είναι συγκροτημένη επιστήμονας ψυχολόγος, κι ειδικά θα μπορούσε να καθοδηγήσει ως εμβληματικό πρόσωπο ολόκληρη την Ευρώπη ως προς την νομοθεσία κατά της έμφυλης βίας.

Ανοιχτή πρόταση κάνω από δω προς τον κύριο Παπαδημούλη που ξέρω πως ηγείται στο ευρωκοινοβούλιο του θεματος, για να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο ένα πρόσωπο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ακτινοβολίας σαν την Σοφία Μπεκατώρου.

Ας αποφασίσουμε να κάνουμε ως κοινωνία πια τις σωστές κινήσεις! #metoo».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr