Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν περνάει πολύ καλά στο Survivor αλλά δεν έφυγε ακόμα. Παραμένει στο Άγιο Δομίνικο και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο της σώμα.
Και ενώ ο Κρις Σταμούλης δήλωνε πως θα προτιμούσε να είχε αποχωρήσει η Ελευθερία στη θέση του Δημήτρη ο σκηνοθέτης αποφάσισε να μας δείξει πως θα φάνταζε αυτό το ενδεχόμενο.
Με υπόκρουση ένα μελαγχολικό κομμάτι η… ματιά του σκηνοθέτη εστίασε στα οπίσθια της Ελευθερίας ενώ εκείνη περπατούσε αργά στην άμμο απομακρυνόμενη από τον φακό.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.