
Μήδεια : Πανταχού παρούσες και υπό συνθήκες χιονιά οι Ένοπλες Δυνάμεις
Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και οι τρεις «κλάδοι» των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν σταματήσει τις εκπαιδεύσεις, τα γυμνάσια και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία, σε όλη την Επικράτεια
Η κακοκαιρία σαρώνει όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες με σφοδρές χιονοπτώσεις, όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν σταματούν ούτε σε συνθήκες χιονιά τις επιχειρησιακές δράσεις τους.
Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και οι τρεις «κλάδοι» των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν σταματήσει τις εκπαιδεύσεις, τα γυμνάσια και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία, σε όλη την Επικράτεια.
Ακόμη και σ’ αυτές τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες υποβρύχια, πλοία αεροσκάφη, Στρατός Ξηράς, συνεχίζουν τις επιτηρήσεις στα σύνορα του Έβρου και στον φράχτη, στο Αιγαίο και σε κάθε γωνιά της χώρας.
Και βέβαια συνδράμουν την Πολιτεία σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτείται μετά από ακραία φυσικά φαινόμενα.
Δείτε το βίντεο
- Ψηφιακό Πελατολόγιο: Σειρά παίρνουν ξενοδοχεία, catering και δεξιώσεις
- Καρπούζι ή πεπόνι; Το μεγάλο καλοκαιρινό δίλημμα
- Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία
- Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Νικήτα: «Δεν τον πρόλαβα ζωντανό να του δώσω μία αγκαλιά»
- Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αιματηρός απολογισμός από τους σεισμούς – Στους 2.595 οι νεκροί
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»


