Τη γλώσσα και το ύφος του Παύλου Πολάκη φαίνεται ότι ζήλεψε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105,5» Νίκος Ξυδάκης. Την αποκάλυψη έκαναν τα «Parapolitika 90.1» και ο Π. Τζένος που δημοσιοποίησαν τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Ξυδάκη για τους σημερινούς νοεδημοκράτες
Τη γλώσσα και το ύφος του Παύλου Πολάκη φαίνεται ότι ζήλεψε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105,5» Νίκος Ξυδάκης προχωρώντας σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους σημερινούς νοεδημοκράτες.
Ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας σε πρόσφατη εκδήλωση έκανε λόγο για «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ». Την αποκάλυψη έκανε το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και ο Παναγιώτης Τζένος.
Η απίστευτη αυτή δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ η οποία έκανε λόγο για «χυδαία επίθεση Ξυδάκη».
Ακούστε το ηχητικό:
«Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ξυδάκης αποτελούν ντροπή» τονίζει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:
«Είναι ντροπή η τοξικότητα, το μίσος, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο πολιτικός “πολιτισμός” που αναδύεται από τα λόγια του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. Ας τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας!».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας