Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Faboo TV «ρίχνει» φως στην αθέατη queer σκηνή της Αγγλίας 

Το Faboo TV «ρίχνει» φως στην αθέατη queer σκηνή της Αγγλίας 

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα διαδικτυακή πολιτιστική εκπομπή και στοχεύει να φέρει «τις αγαπημένες σας ζωντανές εμφανίσεις, τα πιο τρελά outfits και ήχους της περίεργης νυχτερινής ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου στις τηλεοπτικές σας οθόνες»

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα διαδικτυακή πολιτιστική εκπομπή και στοχεύει να φέρει «τις αγαπημένες σας ζωντανές εμφανίσεις, τα πιο τρελά outfits και ήχους της περίεργης νυχτερινής ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου στις τηλεοπτικές σας οθόνες».

Η λέσχη που έγινε εκπομπή

Το Faboo TV ,  που ξεκίνησε ως βραδινή λέσχη,  εξελίχθηκε σε μια εκπομπή στο YouTube όταν η πανδημία έκλεισε τα queer club, αρνούμενη στην queer κοινότητα αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες για αυτο-έκφραση, σύνδεση και συλλογική γιορτή. Η Faboo TV υπόσχεται στους θεατές της μια ανάκτηση αυτής της «ριζικής χαράς» που είναι τόσο αόριστη από την έναρξη του κοροναϊού.

Οι δημιουργοί της εκπομπής, Jeanie Crystal (ιδιοκτήτρια του Harpies strip club), Josh Quinton (DJ από το συγκρότημα, Disco Smack) και Jack Appleyard (ιδρυτικό μέλος της ετικέτας LOVERBOY του Charles Jeffrey), περιγράφουν το έργο ως αντίδοτο σε αυτή την «έντονη» περίοδο απομόνωσης σε έναν κόσμο γεμάτο παράλογους ολιγάρχες και την παγκόσμια σύγχυση.

View this post on Instagram

A post shared by FABOO TV (@fabootv)

Κάθε επεισόδιο ανοίγει με τον παρουσιαστή Zooey Gleaves (γνωστός και ως Lagoon Femshayma) καλωσορίζοντας μια εκλεκτική σειρά επισκεπτών στο «Fabooudoir» και εισάγοντας τους θεατές στη μοναδική απόδοση της μόδας, της τέχνης και μιας νέας οπτικής απέναντι στην ομορφιά. Επίσης, στις εκπομπές μπορείτε να συναντήσετε τους «The Fabooettes» (το συγκρότημα χορού στο σόου) και το «The Faboo Magical Mystery Tour» (ένας οδηγός για τις πολιτιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν).

Φως στην queer σκηνή της Αγγλίας

View this post on Instagram

A post shared by FABOO TV (@fabootv)


«Ναι,υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν έξω από το Λονδίνο!» λέει ο Quinton στο Dazed, «Το Faboo TV φωτίζει με τα φώτα της δημοσιότητας καλλιτέχνες queer που έμειναν στις τοπικές κοινωνίες και παρέμειναν υπέροχοι και δημιουργικοί προσθέτοντας παράλληλα στο τοπίο των πατρίδων τους.»

View this post on Instagram

A post shared by FABOO TV (@fabootv)

View this post on Instagram

A post shared by FABOO TV (@fabootv)

Ενώ το τρέιλερ, παρακάτω, δίνει μια ματιά στο επεισόδιο μιας χαρούμενης απόδρασης μέσα από το σύμπαν του Faboo (το «Fabooniverse»;), συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων του καλλιτέχνη WAJ Hussain και του drag καλλιτέχνη Max Allen καθώς και εμφανίσεις από τη σχεδιάστρια μόδας Josephine Jones.

Δείτε το τρέιλερ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024