Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρα Ντελεβίν : Γιατί χαρίζει ερωτικά βοηθήματα στους φίλους της

Κάρα Ντελεβίν : Γιατί χαρίζει ερωτικά βοηθήματα στους φίλους της

Από τότε που το μοντέλο, Κάρα Ντελεβίν,έγινε συνιδιοκτήτρια και σύμβουλος της γυναικείας σειράς ερωτικών βοηθημάτων της εταιρείας Lora DiCarlo το περασμένο φθινόπωρο, οι φίλοι της έχουν δεχτεί κάποια ασυνήθιστα δώρα

Από τότε που το μοντέλο, Κάρα Ντελεβίν, έγινε συνιδιοκτήτρια και σύμβουλος της γυναικείας σειράς ερωτικών βοηθημάτων της εταιρείας Lora DiCarlo το περασμένο φθινόπωρο, οι φίλοι της έχουν δεχτεί κάποια ασυνήθιστα δώρα.

Η Ντελεβίν σας εύχεται: «Καλό οργασμό»

«Οι φίλοι μου ξέρουν τι δώρα θα τους πάρω. Έστειλα σε όλους ερωτικά βοηθήματα. Τους ευχόμουν με τον τρόπο μου “χαρούμενος οργασμός σε εσάς”», εξομολογήθηκε στον Φαρέλ Γουίλιαμς στο νέο επεισόδιο του podcast του OTHERtone, που συνδιοργανώθηκε από τους Fam-Lay και Scott Vener. «Αλλά ειδικά τώρα – περισσότερο από ποτέ – νομίζω ότι είναι πολύ καλή στιγμή να απολαύσετε τέτοια πράγματα», πρόσθεσε.

Για την νέα σειρά βοηθημάτων της Lora DiCarlo η Ντελεβίν είπε: «Μας αρέσει να το ονομάζουμε σεξουαλική τεχνολογία» και όχι «να το ονομάζουμε βοήθημα ή παιχνίδι επειδή δεν είναι νεανικό. Είναι τεχνολογία… και είναι πολύ διασκεδαστικό. »

«Οι γυναίκες είναι συνήθως ευαίσθητα πλάσματα, σωστά;» Η Ντελεβίν προσθέτει για τη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών, στην οποία είπε ότι κυριαρχούσαν οι άνδρες σχεδιαστές και κατασκευαστές, «όλα αυτά τα sex toys κατασκευάστηκαν για να αρέσουν και είναι πολύ… έντονα. Ξέρετε, το όλο θέμα, όπως, η δόνηση… το σεξ είναι και θέμα ρυθμού και όλα αυτά τα πράγματα. »

«Πρέπει να ρωτήσεις, για να μάθεις»

Είπε ότι η δουλειά της γραμμής την έχει ενθαρρύνει να κάνει «συνομιλίες σχετικά με τη σεξουαλικότητα … Είχα τις πιο ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τους φίλους μου … Ποτέ δεν τα συζητούσαμε αυτά τα πράγματα παλαιότερα».

«Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι πολύ χαρούμενοι με τα δώρα που τους στέλνω», είπε γελώντας η Κάρα Ντελεβίν στην συνέντευξη της.

Όσον αφορά την σεξουαλική της ζωή στο παρελθόν αποκάλυψε πως: «Δεν θα έλεγα ποτέ τι μου άρεσε, ούτε θα ζητούσα αυτό που ήθελα. Υπέθετα ότι κατά κάποιο τρόπο θα το καταλάβουν τελικά. Όμως όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να ρωτήσετε, πρέπει να μιλήσετε για αυτό».

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024