Στην Αττική με… άγριες διαθέσεις έχει φτάσει από το απόγευμα της Δευτέρας η κακοκαιρία «Μήδεια».
Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, η «Μήδεια» χτυπά την Αττική, αλλά και πολλές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας, με την χιονόπτωση να είναι έντονη ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας!
Σύμφωνα, μάλιστα, με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ στην Αττική, από το απόγευμα της Δευτέρας οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν και θα είναι κατά διαστήματα πυκνές μέχρι το βράδυ της Τρίτης.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης βαθμιαία θα σταματήσουν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.