
Μήδεια : Η Αττική φόρεσε τα «λευκά» της – Εντυπωσιακές εικόνες από το χιόνι
Στα βόρεια προάστια της Αττικής το χιόνι έχει στρώσει, ενώ σημειώνεται χιονόπτωση σε περιοχές όπως στα Βίλια όπου απαγορεύεται η είσοδος προς το κέντρο της πόλης, τη Μεταμόρφωση, το Χαλάνδρι, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια
Μία αλλιώτικη Αττική αντικρίζουν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε χιόνια στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου.
Στα βόρεια προάστια της Αττικής το χιόνι έχει στρώσει, ενώ σημειώνεται χιονόπτωση σε περιοχές όπως στα Βίλια όπου απαγορεύεται η είσοδος προς το κέντρο της πόλης, τη Μεταμόρφωση, το Χαλάνδρι, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια.
Παρά τα όποια προβλήματα παρατηρήθηκαν σε αρκετές περιοχές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, το τοπίο είναι μαγευτικό. Αρκετοί, δε, είναι αυτοί που έκαναν την πρωινή βόλτα τους στους δρόμους της πρωτεύουσας προκειμένου να χαρούν το χιόνι.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα έντονα φαινόμενα που επικράτησαν από το πρωί της Δευτέρας, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα περιοριστούν σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη.
Τις βραδινές ώρες όμως, αναμένεται επιδείνωση στις προαναφερόμενες περιοχές, με πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο (συμπεριλαμβανομένης της πόλης των Αθηνών, των παραθαλάσσιων τμημάτων και των περιοχών της Κρήτης με πολύ χαμηλό υψόμετρο). Πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων τις βραδινές ώρες υπάρχει και στη Θράκη.
Δείτε μαγευτικές φωτογραφίες
- H «κόλαση» του Σουδάν: Έκθεση καταγγέλλει μαζικές φρικαλεότητες, εθνοκάθαρση και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Νέα διάκριση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Προπονητής της χρονιάς στη Stoiximan GBL
- Κως: Συνελήφθη 63χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε απόψε στο MEGA
- Φωτιά σε ταχύπλοο ανοιχτά της Βουλιαγμένης
- Η SpaceX φέρεται να ετοιμάζει φορετή συσκευή AI
