
Βρετανία : Εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 15 εκατ. άνθρωποι
Η Βρετανία ξεπέρασε σήμερα το συμβολικό ορόσημο των 15 εκατομμυρίων εμβολιασμών κατά της Covid-19, ανακοίνωσε ο υπουργός Ναντίμ Ζαχάουι, που είναι αρμόδιος για το πρόγραμμα εμβολιασμού, μέσω του Twitter.
Η Βρετανία ξεπέρασε σήμερα το συμβολικό ορόσημο των 15 εκατομμυρίων εμβολιασμών κατά της Covid-19, ανακοίνωσε ο υπουργός Ναντίμ Ζαχάουι, που είναι αρμόδιος για το πρόγραμμα εμβολιασμού, μέσω του Twitter.
«15.000.000! Φανταστική ομάδα», έγραψε ο υπουργός, επικαλούμενος στοιχεία που συγκέντρωσε ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος, βασισμένος στα δεδομένα από τις τέσσερις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σημαντικό ορόσημα
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε «σημαντικό ορόσημο» το γεγονός ότι έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα 15 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, προσθέτοντας: «Κανείς δεν επαναπαύεται στις δάφνες του (…) Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και αναμφίβολα θα υπάρξουν εμπόδια, όμως μετά από όλα αυτά που επιτύχαμε ξέρω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση».
- Η Meta πέτυχε με τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban, η Google επιλέγει Gucci
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο κενό από την κατάρρευση τοιχίου – Μια σύλληψη
- Σπάρτη: Ανοίγει και πάλι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής
- Κοινωνικός τουρισμός: Ανοίγει αύριο η Τρίτη η πλατφόρμα – Ποια ΑΦΜ ξεκινούν
- Εσωκομματικά πυρά Στυλιανίδη για τις ενισχύσεις των αγροτών της Ροδόπης – Ερώτηση με αιχμές
- Η Ζακλίν Σμιθ δεν ήθελε να γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ



