Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Στην αποστολή ο Μπάμπα

ΠΑΟΚ : Στην αποστολή ο Μπάμπα

Ο Γκανέζος μπακ βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Αναλυτικά οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει τους αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/2) για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Οι Ασπρόμαυροι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Σε αυτή βρίσκεται ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Γκανέζος αμυντικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο φιλικό με την Κ19 του συλλόγου, βρίσκεται στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετράει πλέον αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Περέιρα, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Τσόλακ και Ζαμπά.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Περιστερίου και όχι στους Ζωσιμάδες, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει της χώρα τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Εν μέσω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα.

Η Τούμπα από νωρίς το πρωί είχε φορέσει τα λευκά της. Οι άνθρωποι του γηπέδου ωστόσο κατάφεραν να καθαρίσουν ένα μεγάλο κομμάτι, ώστε να δουλέψει η ομάδα πριν αναχωρήσει για Αθήνα.Η προπόνηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης με ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Τα τεστ για τον Covid 19 στα οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (13.02) το αγωνιστικό τμήμα ήταν όλα αρνητικά κι έτσι ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Αλβανός στόπερ έμεινε στο γυμναστήριο για πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Ραχμάν Μπάμπα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα,  Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ».

 

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024