Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηφόρα χωρίς τέλος για τον ΟΦΗ, έχασε και από τον Βόλο (2-1)

Κατηφόρα χωρίς τέλος για τον ΟΦΗ, έχασε και από τον Βόλο (2-1)

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για τον Βόλο ώστε να φύγει με διπλό από την Κρήτη. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ ο οποίος μείωσε στο δεύτερο μέρος με το παρθενικό γκολ του Καστάνιος, είχε δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Με το διπλό στις αποσκευές του φεύγει από την Κρήτη ο Βόλος. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό της πρώτο μέρος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στην έβδομη θέση αφήνοντας πίσω της τον Ατρόμητο.

Έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Σίμου και έβδομο ματς χωρίς νίκη με μοναδικό θετικό το πρώτο γκολ του Καστάνιος. Δύο δοκάρια είχε ο ΟΦΗ που πίεσε πολύ στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμη μία ήττα.

Ο Βόλος ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς. Ο Ριένστρα έκανε τη σέντρα και ο Περέα με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ έκανε το 0-1 στο 3′. Στο 21′ μάλιστα ήρθε και το 0-2 όταν ο Δουβίκας κατέβασε όμορφα την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σβτηρίου. Ο Γιαννούλης στο 32′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά η προβολή του από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Ο ΟΦΗ μπήκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος και απείλησε αρχικά με ένα καλό σουτ του Ντε Γκουσμάν στο 48′ ενώ τρία λεπτά μετά είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Στάικου. Τελικά, στο 63′ ήρθε το γκολ για τους Κρητικούς όταν ο Στάρτζεον έκανε το γύρισμα και ο Καστάνιος με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών. Ο OΦΗ πίεσε πολύ στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και μοιραία ήρθε ακόμη μία ήττα που τον κρατά πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης(61′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας(76′ Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκούζμαν(61′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάνιος

Βόλος (Α. Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα(46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες(90+2′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο(67′ Μπαρτόλο), Νίνης(76′ Ρενάτο), Περέα

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024