
Μήδεια: Νέα έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για την Αττική
Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθεί και η Αττική, στην οποία η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.
Νέα ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), για το βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων και την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθεί και η Αττική, στην οποία η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.
Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, εκπρόσωποι από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.
- Χαλκιδική: Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο
- Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου
- Κατζ στον Χέγκσεθ: «Αποφασισμένο» το Ισραήλ να παραμείνει σε «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Συρία και Γάζα
- Φουλ… επίθεση του Ρομέρο στον Νέβιλ: «Όταν αποσυρθώ, ελπίζω να μην είμαι τόσο ηλίθιος όσο αυτός»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν

