
Γιατί μένουν εκτός τηλεόρασης για μια εβδομάδα Λιάγκας – Σκορδά
Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα βγει στο τηλεοπτικό αέρα για ολόκληρη την εβδομάδα, 15 έως 19 Φεβρουαρίου,
Θύμα του κοροναϊού έπεσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Μετά το Your Face Sounds το οποίο είχε αναβάλει την προβολή της πρεμιέρας του στον ΑΝΤ1, τώρα και το Πρωινό τηρώντας το ιατρικό πρωτόκολλο δεν θα βγει στον αέρα.
Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο που βρίσκεται τόσο στην ομάδα του σόου μεταμφιέσεων όσο και σε εκείνη της πρωινής εκπομπής βγήκε θετικό στο τεστ για τον κοροναϊό με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να υποβληθούν σε rapid tests το πρωί της Παρασκευής.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ακόμη ένα θετικό τεστ από πρόσωπο της ομάδας της εκπομπής, το οποίο ωστόσο παραμένει ασυμπτωματικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα βγει στο τηλεοπτικό αέρα για ολόκληρη την εβδομάδα, 15 έως 19 Φεβρουαρίου, τηρώντας πλήρως το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.
- Ολυμπιακός: Βράβευσε τέσσερις θρυλικές μορφές της γυναικείας ομάδας πόλο (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Πατησίων – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε
- Είναι πολλά τα λεφτά, Ρόθκο: Ο πίνακας των 85,8 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια (vids)


